Tygodniowy jadłospis

14 wrzesień 2020

Jadłospis od 25.10 do 29.10.2021

25.10.2021

Poniedziałek

WAGA g

KALORIE

ALERGENY

 
 

Barszcz czer. z ziem.

300

140

Seler, prod. mleczne

 
 

Curry z ryżem i kurczakiem

250

240

Gluten, prod. mleczne

 
 

Kompot

200

77

   

26.10.2021

Wtorek

WAGA g

KALORIE

ALERGENY

 
 

Rosół

300

450

Gluten, seler

 
 

Ziemniaki

200

158

Prod. mleczne

 
 

Pałki z kurczaka

150

180

   
 

Sur. Z pekińskiej kapusty

100

50

   
 

Kompot

200

77

   

27.10.2021

Środa

WAGA g

KALORIE

ALERGENY

 
 

Zupa ogórkowa

300

200

Seler, prod. mleczne

 
 

Racuchy z jabłkiem

150

170

Gluten, jaja, prod. mleczne

 
 

Kompot

200

77

   

28.10.2021

Czwartek

WAGA g

KALORIE

ALERGENY

 

Serowa z groszkiem

300

105

Gluten, mleko, seler

 

Kasza z gulaszem wieprzowym

270

560

Gluten

 

Ogórek kiszony

100

50

 
 

Kompot

200

77

 

29.10.2021

Piątek

WAGA g

KALORIE

ALERGENY

 

Pomidorowa z makaronem

300

200

Gluten, seler, prod. mleczne

 

Paluszki rybne

100

170

Gluten

 

Ziemniaki

200

158

Prod. mleczne

 

Sur. Z kiszonej kapusty

100

60

 
 

Kompot

200

77

 

Wykonawca: Dyrekcja:

Dokładny skład produktów u wykonawcy.

Posiłki przygotowywane zgodnie z Rozporządzeniem ministra zdrowia z dnia 1 wrzesnia 2016r. Ustawa o bezpieczeństwie żywności i żywienia. Posiłki o ograniczonej zawartości cukru, tłuszczu oraz sól o obniżonej zawartości sodu.

Używane produkty do przygotowywania posiłku mogą zawierać śladowe ilości alergenów.