Tygodniowy jadłospis

14 wrzesień 2020

Jadłospis od 26.09 do 30.09.2022

26.09.2022

Poniedziałek

WAGA g

KALORIE

ALERGENY

 
 

Jarzynowa

300

150

Seler, gluten, prod. mleczne

 
 

Curry z ryżem i kurczakiem

250

240

Gluten, prod. mleczne

 
 

Kompot

200

77

   

27.09.2022

Wtorek

WAGA g

KALORIE

ALERGENY

 
 

Krupnik

300

276

Seler, gluten

 
 

Pyzy z sosem pieczarkowym

200

350

   
 

Sur. Z marchwi

100

45

   
 

Kompot

200

77

   

28.09.2022

Środa

WAGA g

KALORIE

ALERGENY

 
 

Pomidorowa z makaronem

300

250

Gluten, seler, prod. mleczne

 
 

Ziemniaki

200

158

Prod. mleczne

 
 

Schab duszony

150

200

gluten

 
 

Sur. Z białej kapusty

100

45

   
 

Kompot

200

77

   

29.09.2022

Czwartek

WAGA g

KALORIE

ALERGENY

 
 

Koperkowa z ziemniakami

300

210

jaja, prod. mleczne

 
 

Spaghetti

200

210

Gluten, jaja

 
 

Kompot

200

77

   

30.09.2022

Piątek

WAGA g

KALORIE

ALERGENY

 
 

Kalafiorowa z makaronem

300

140

Seler, prod. mleczne

 
 

Ziemniaki

200

158

Prod. mleczne

 
 

Paluszki rybne

100

170

Gluten

 
 

Mix sałat

100

45

   
 

Kompot

200

77

   

Wykonawca: Dyrekcja:

Dokładny skład produktów u wykonawcy.

Posiłki przygotowywane zgodnie z Rozporządzeniem ministra zdrowia z dnia 1 wrzesnia 2016r. Ustawa o bezpieczeństwie żywności i żywienia. Posiłki o ograniczonej zawartości cukru, tłuszczu oraz sól o obniżonej zawartości sodu.

Używane produkty do przygotowywania posiłku mogą zawierać śladowe ilości alergenów.